Предстоящи събития

 

Финансово образование в дигиталната ера

11 януари, онлайн

На 22 декември 2020 г. Министерство на финансите на Република България публикува за обществено обсъждане проект на Национална стратегия за финансова грамотност и на План за действие (2021-2025 г.). За да събере мнението на главните действащи лица от сектор “Дигитални финанси” в България и да обедини вижданията им в една обща позиция, Българската финтек асоциация организира онлайн събитие на 11 януари 2021 г.

Още информация, програма и линк за участие в събитието ще намерите тук.

 

Meet the Bulgarian Innovators

20 януари, онлайн

Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП) съвместно със Службата по търговско-икономически въпроси (СТИВ) в гр. Мюнхен и Българската стартъп асоциация (БЕСКО) организират онлайн представяне на българската иновационна и стартъп екосистема пред най-големия иновационен и предприемачески център в Европа UnternehmerTUM. Събитието ще се състои от 10:00 ч. на 20.01.2021 г. и ще бъде част от инициативите на ИАНМСП, проведени под егидата на Експортен хъб България.

Подробна информация и линк за регистрация.

 

 

Business Science

20 януари, онлайн

BBBA и Ironbridge Associates организират уеб семинар на тема “Бизнес наука”, който ще се проведе на 20 януари 2021 г., от 16: 00 до 17:30 ч. българско време.

Опитни експерти от Ironbridge ще обсъдят как „Бизнес науката“ държи ключа, който позволява на днешните оперативни предизвикателства да станат утрешните оперативни възможности. Те ще покажат как инструментите, технологиите и процесите могат да се използват за преодоляване на несигурността и за осигуряване на оперативната устойчивост, необходима за успешното функциониране на компаниите.

Панелната дискусия ще покаже как да превърнем предизвикателствата във възможности със специфичен фокус върху:

  • Process Intelligence
  • Data Security
  • People Development
  • Technology

Този уебинар е за вас, ако сте изпълнителен директор, финансов директор, технически директор, главен оперативен директор, старши оперативен мениджър.

Присъствието е безплатно, но изисква регистрация

 

 

Innovation Explorer 2021

25 февруари

След бурната 2020 г. и пандемията Covid-19, изглежда ноу-хау за иновациите е ключът към бъдещия успех.

В партньорство с икономисти, учени и инвеститори агенцията за иновации Innovation Starter ще сподели своята смела визия за иновациите.

Лектори, програма и регистрация.