Включваме се във Форум Реал 2020. Очакваме ви на виртуалния ни щанд.

30 Ноември, 2020

 

 

 

Първото издание на ФОРУМ РЕАЛ – форума за недвижими имоти, строителство, иновации и инвестиции в сектора – ще се проведе изцяло виртуално от 3 до 5 декември 2020 г., а Столичната община е партньор на събитието наред с още над 20 институции.

Събитието се ще се проведе под егидата на кмета на София г-жа Йорданка Фандъкова и под патронажа на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Кметът ще се включи и в официалното откриване на събитието на 3 декември от 9:30 ч. 

По покана на организаторите, в програмата на форума ще се включи заместник-кметът по дигитализация, иновации и икономическо развитие г-н Генчо Керезов. Той ще участва в дискусионния панел “Ще даде ли Коронавирусът силен тласък към Дигитализация?”, който ще се проведе във втория ден на Форум Реал 2020: 4-ти декември, зала ‘Бизнес и иновации’, от 10:45 до 11:30 ч.

Екипът на Иновативна София ще се включи в събитието с виртуален щанд. Ще се радваме да се свържете с нас, за да направим виртуална среща по време на събитието или след него.

Каним ви да се включите във Форум Реал 2020 като зрители и участници в онлайн разговорите с топ експертите на България в областта. Ще чуете различни експертни позиции и ще можете да получите консултация и отговори на свои важни въпроси. Участието е напълно безплатно, но регистрацията е задължителна.

Вземете своя безплатен билет от forum-real.com.

 

Основни теми ще бъдат:

– възможности по време на криза

– сигурна инвестиция ли е покупката на имот по време на Ковид-19?

– кои градове и райони са атрактивни за инвестиции?

 

С безплатната си регистрация ще може да присъствате на разговори за:

– бъдещето на офиса и как ще работим след Ковид

– колко е умен умният дом?

– как ще се променят градовете

– как ще се промени транспортът

 

След регистрация ще имате достъп до:

– над 300 лектори

– десетки работни срещи и семинари

– виртуално експо и над 100 щандове на изложители

– ще може да си правите виртуални срещи с инвеститори, анализатори, брокери, архитекти, дизайнери и строители.