SlavConf. празнува с 5-то юбилейно издание

26 Октомври, 2021

Събитието за кариера и креативно развитие в сферата на културата, изкуствата и творческите индустрии SlavConf. ще отпразнува 5-то юбилейно издание на 29ти и 30ти октомври тази година в изцяло виртуален формат. Екипът на направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на Столична община (Иновативна София) е институционален партньор на събитието и ще участва с виртуален щанд, където посетителите ще могат да се запознаят с успешните практики и проекти.

Историята на инициативата започва в Софийския университет “Св. Климент Охридски” като кариерен форум на Факултета по славянски филологии. Големият интерес от чужбина променя формата на SlavConf. и от 2020г. събитието се провежда онлайн с участници от над 15 държави.

Темата на юбилейното издание е “Reinforcement” и цели да подсили творческите индустрии. Програмата ще включва най-добрите професионалисти, свързани с бизнеса, изкуствата, технологиите, журналистиката, музиката, архитектурата, гейминга, филологията и др., които ще търсят решения на проблеми и ще представят успешните си идеи и практики. Събитието се провежда на английски език.

Мисията на SlavConf. е да създаде стойност и възможности за екосистемата, да направи информацията за кариерното и творческото развитие по-достъпна и да популяризира всички дейности, свързани с бизнеса, изкуството и културата.

Достъпът до информацията за събитието ще бъде отворен само за регистрирани гости.

Можете да се регистрирате безплатно тук.