Присъединете се към нас на уебинара Startup Ecosystem Development на StartupBlink

28 Юли, 2020

 

По покана на StartupBlink, Ана Георгиева, „Дигитализация, иновации и инвестиции“ в Иновативна София, ще представи стартъп екосистемата в София по време на уебинара Startup Ecosystem Development  на 30 юли 2020 г. от 13:00 ч. лондонско време / 15:00 ч. местно време.

Радваме се на тази възможност да представим динамичната местна стартъп и иновационна екосистема и инициативите, по които работим, пред международна аудитория. 

Можете да се включите в уeбинара след безплатна регистрация на сайта на StartupBlink тук

StartupBlink е сред водещите международни платформи за стартиращи компании и изследователски центрове. Управлява десетки общности от цял свят, с разнообразни участници: разработчици, организации от публичния сектор, споделени пространства, акселератори и предприемачи. Платформата работи с десетки клиенти от публичния сектор като им предоставя анализ на екосистеми, картографиране и консултации.

През май месец тази година, по покана на StartupBlink, екипът ни се включи в процеса на събиране и актуализиране на информацията и данните за София, необходими за обновяването на профила на града ни в тазгодишното издание на доклада-класация “Глобални екосистеми” за 2020. Читатели на доклада са десетки хиляди предприемачи и представители от публичния и частния сектор от цял свят. София се изкачи до 86 място сред 1 000 града в тазгодишната класация и е представена със специална страница за предприемаческата среда в столицата в частта на доклада с профили на конкретни градове. Вижте повече за профила на София в „Глобални екосистеми 2020“ тук