Иновативна София е част от годишното събитие на IURC

23 Ноември, 2021

Първото годишно събитие на Международното градско и регионално сътрудничество (IURC) ще се проведе на 23 и 24 ноември. Екипът на Дигитализация, иновации и икономическо развитие (Иновативна София) ще участва в сесията „Иновативни, устойчиви и въглеродно-неутрални екосистеми и стратегически сектори“.

Събитието ще бъде онлайн, а регистрацията е отворена. Кликнете тук, за да видите указанията за регистрация, както и линка за самата регистрация, който ще намерите тук.

По време на годишното събитие на IURC ще бъдат разглеждани теми като Зелената сделка, Новата Лайпцигска харта, както и други ключови европейски политики. По време на събитието ще имате възможност да научите за европейските приоритети за градове и региони в рамките на програмата IURC, да чуете успешните истории от различни заинтересовани страни и да научите повече за дългосрочните ползи, които общността на IURC предлага.

Този повод е отлична възможност да се свържете с участници от Северна и Южна Америка на 23 ноември и с азиатските и австралийски участници на 24 ноември:

23 ноември 2021 г. – 14:10 – 18:15 CET (За участници от Европа, Латинска Америка и Северна Америка – със симултанен превод – английски / испански / португалски).

24 ноември 2021 г. – 09:00 – 12:30 CET (За участници от Европа, Азия и Австралазия – със симултанен превод – английски / китайски / японски).

За пълния дневен ред на годишното събитие на IURC ще намерите тук.

Сесията „Иновативни, устойчиви и въглеродно-неутрални екосистеми и стратегически сектори“, в която ще вземе участие екипът на Иновативна София, е насрочена за 24 ноември от 11:00 часа CET време. Модератор на дискусията ще бъде Панайотис Караманос, а в дискусията ще се включат представители на Литва, Китай и Малайзия.