В помощ на бизнеса: безплатен достъп до eTranslation – инструментът за автоматизиран превод на Европейската комисия

 

 

Европейската комисия предоставя за безплатно ползване инструмента си за автоматичен превод eTranslation. Услугата е на разположение на всички европейски малки и средни предприятия (МСП). 

Услугата eTranslation е разработена от Европейската комисия и се използва широко от публичните администрации в страните от Съюза.

Малките и средни предприятия могат да използват eTranslation за превод на всеки документ или обикновен текст между всеки от 24-те официални езика на ЕС, както и на други езици като исландски, норвежки, руски и други, които предстоят да бъдат добавени.

eTranslation е безплатен, лесен за използване, сигурен и “умен” инструмент. Потребителите могат дори да изберат контекста на изходния текст, като здравеопазване, правосъдие или друга област. Така при превода се вземат предвид езиковите особености на конкретния сектор.

eTranslation превежда текстовете от всеки файл без промяна на изображения или преформатиране на документа, а в края на операцията потребителят може да изтрие всички данни от системата.

Научете повече и се регистрирайте за безплатен достъп до системата тук.