Предстоящи събития в София

 

Национални дни на кариерата 2021

8 април, онлайн

Предстои 20-то издание на “Национални дни на кариерата” – най-големия кариерен форум у нас. Включваме се като институционален партньор на събитието, което отново ще даде много възможности за контакт между търсещите и предлагащите стаж и работа. Юбилейният форум ще бъде открит на 8 април, от 11.00 ч., с приветствени думи към участниците от Генчо Керезов, зам.-кмет по дигитализация, иновации и икономическо развитие на Столичната община и Светлозар Петров, управител на HR компанията и кариерният сайт JobTiger.

За да има наистина пълноценен контакт и ползотворни срещи между търсещите и предлагащите работа, „Национални дни на кариерата 2021“ няма да е само във виртуален формат. Събитията на живо в различни градове на страната са предвидени за месец май. 

Повече подробности за програмата на форума, можете да откриете на national.careerdays.bg

 

Office Investments & Workspace Forum 2021

22 април, онлайн

Office Investments & Workspace Forum 2021 на Градът Медиа Груп ще се състои на 22 април и ще бъде излъчван на живо в страницата на събитието. 

Тенденциите в адаптирането на офисите към постоянно променящата се среда, бъдещето на работата и работните процеси и очакванията на експертите за пазара на офис площи през 2021 са сред основните теми на форума. Регистрацията е безплатна на адрес 2021.officeforum.bg