Включваме се в програмата на европейския форум за кариерно и творческо развитие SlavConf. Pathways 2020

28 Октомври, 2020


Радваме се да бъдем институционален партньор и участник в програмата на международната конференция за кариерно и творческо развитие в сферата на културата, образованието и изкуствата SlavConf. Pathways 2020. Конференцията ще се проведе за четвърта поредна година с амбицията да помогне на хората с интереси в креативната индустрия.

По покана на организаторите, Генчо Керезов, заместник-кмет по Дигитализация, иновации и икономическо развитие на Столичната община, и Ана Георгиева, експерт “Дигитализация, иновации и инвестиции” от Иновативна София, ще се включат в програмата на събитието на 30 октомври, петък, от 14:00 с презентацията “София: Иновативна. Интелигентна. Креативна” с фокус върху потенциала на творческия сектор в София и България. Те ще споделят данни за индустрията и участниците в местната креативна и иновационна екосистема и ще разкажат повече за дейностите и инициативите на Иновативна София.

SlavConf. се провежда по традиция в Аулата на Софийски университет и цели да подобри връзката между университета и бизнеса в множество специализирани направления. Тази година събитието ще се проведе от 30 октомври до 1 ноември в онлайн формат.

От SlavConf. Pathways 2020 очаквайте лекции и панели на разнообразни теми, свързани с бизнес, изкуства и технологии. Конференцията ще се проведе изцяло на английски език и включва участие на лектори и панелисти от България и чужбина.

Събитието е безплатно, изисква се единствено предварителна регистрация тук.