Включваме се в изложението по време на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020

8 Октомври, 2020

Екипът на Иновативна София се включва като институционален партньор и с щанд в изложбената зона на единадесетото издание на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. По покана на организаторите от Jobtiger.bg, в откриването на събитието ще се включи и Генчо Крезов, заместник-кмет на София по дигитализация, иновации и икономическо развитие. 

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг тази година ще се осъществи с четири събития на живо (в 4 академични града с технически университети) и с едно изцяло онлайн заключително събитие. 

Форумът стартира на 8-ми октомври от София, ет. 5 на НДК. Екипът ни ще бъде там и ще се радваме да ви посрещнем. 

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг са насочени към тези, които искат да се развиват в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

 

Следващите дати на форума са: 

Пловдив, 12 октомври  – Пловдивски панаир, Конгресен център;

Варна, 14 октомври – Rosslyn Hotel Dimyat 

Габрово, 20 октомври – Технически университет, Библиотека. 

Виртуален ден, 21 октомври, 11:00 – 17:00 ч.

 

Входът за всички събития е безплатен за посетители. Необходима е единствено предварителна регистрация на it.careerdays.bg. В сайта ще намерите подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят своите нови таланти.