Включихме се в изложението по време на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020

11 Октомври, 2020

Екипът на Иновативна София се включи като институционален партньор и с щанд в изложбената зона на единадесетото издание на Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг. По покана на организаторите от Jobtiger.bg, в откриването на събитието се включи и Генчо Керезов, заместник-кмет на София по дигитализация, иновации и икономическо развитие. 

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг тази година ще се осъществи с четири събития на живо (в 4 академични града с технически университети) и с едно изцяло онлайн заключително събитие. 

Форумът стартира на 8-ми октомври от София, ет. 5 на НДК. Екипът ни беше там, посрещнахме на нашия щанд хора от различни възрасти от цяла България и да им разкажем за нашия екип, вълнуващи дейности, проекти и инициативи, свързани с развитието на София като дигитален, иновативен и умен град. 

 

Имах честта да открия “Дни на кариерата: ИТ, Комуникации, Аутсорсинг” 2020, организирано от JobTiger. Форуми, които…

Geplaatst door Gencho Kerezov op Donderdag 8 oktober 2020

 

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2020 са насочени към тези, които искат да се развиват в областта на информационните технологии и телекомуникациите и към всички, които владеят чужди езици и желаят по-добра реализация на знанията и уменията си. 

Следващите дати на форума са: 

  • Пловдив, 12 октомври  – Пловдивски панаир, Конгресен център;
  • Варна, 14 октомври – Rosslyn Hotel Dimyat 
  • Габрово, 20 октомври – Технически университет, Библиотека. 
  • Виртуален ден, 21 октомври, 11:00 – 17:00 ч.

Входът за всички събития е безплатен за посетители. Необходима е единствено предварителна регистрация на it.careerdays.bg. На сайта на събитието ще намерите подробности за програмата на изложенията и пълен списък на фирмите, които ще търсят своите нови таланти.

*Снимки: jobtiger.tv