Robotics Strategy Forum е отново тук!

13 Септември, 2022

Robotics Strategy Forum е отново тук!

💡Robotics Strategy Forum е отново тук!

🤖„Професионална асоциация по роботика и автоматизация” (PARA Bulgaria – роботика и автоматизация в България) за четвърта поредна година организира технологичния форум Robotics Strategy Forum 2022. Събитието ще се проведе на 19 и 20 септември (понеделник и вторник) в сграда „Инкубатор“ на „София Тех Парк“, където освен да чуят дискусионната част, посетителите ще могат и да посетят изложбена част от над 20 щанда с роботи, машини и индустриални иновации на компании и организации.

👨‍💻Зам. кметът в направление “Дигитализация, иновации и икономическо развитие” Генчо Керезов ще бъде сред откриващите форума панелисти. Събитието се осъществява с институционалната подкрепа на Столична община и Иновативна София.

⚡️В изложбена част посетителите ще могат да се видят плуващ робот на Festo, вдъхновен от движенията на плавниците на морски животни, колаборативните роботи на Giga Automata, 3D скенер от поделението на ТехноЛогика за 3D решения, кобот от последната серия на FANUC и още интересни робо проекти на българските интегратори.

📈Ще бъдат представени демонстрации какви задачи и как решават тези роботи в промишлеността. Също така посетителите ще могат да видят прототипите на участниците в PARA Robotics Incubator – включително роботи за извършване на земеделски дейности, робот с водородна клетка, роботизираната протеза и други .

Вземете своя безплатен билет от тук: https://robostrategy2022.para.expert/#