Партнираме на „Национални дни на кариерата 2021“. В онлайн формат събитието ще събере таланти и топ работодатели за стаж или постоянна работа.

26 Март, 2021

 

Предстои 20-то издание на “Национални дни на кариерата” – най-големия кариерен форум у нас. Включваме се като институционален партньор на събитието, което отново ще даде много възможности за контакт между търсещите и предлагащите стаж и работа. Юбилейният форум ще бъде открит на 8 април, от 11.00 ч., с приветствени думи към участниците от Генчо Керезов, зам.-кмет по дигитализация, иновации и икономическо развитие на Столичната община и Светлозар Петров, управител на HR компанията и кариерният сайт JobTiger.

“Национални дни на кариерата 2021” стартира с онлайн ден, който ще продължи до 17:00 часа на 8-ми април във водещата платформа за кариерни събития Brazen Technologies. Десетки водещи фирми от разнообразни отрасли вече са заявили участието си, за да намерят своите бъдещи служители и стажанти. Участието за търсещите работа е безплатно и 100% безопасно в условията на пандемия. За да участвате е достатъчно само да имате устройство, свързано с интернет, както и да се регистрирате преди събитието в няколко лесни стъпки ТУК.

 

Безопасно и иновативно

Очаквано, година след началото на пандемията от COVID-19, онлайн форумите трупат все повече популярност, защото осигуряват 100% безопасни срещи с неограничено количество хора.

Изцяло виртуално ще можете:

► Не просто да изберете с представителите на кои работодатели да се срещнете, но и да качите в профила си свое кратко представяне и СV. Така специалистите по подбор ще се запознаят предварително с качествата и уменията ви и е възможно и те да ви насрочат среща.  В платформата вече има и нова функционалност за създаване на удобен график за срещите, които специалистите по подбор ще инициират с харесаните от тях студенти и млади специалисти;

► Да изберете как да протече разговорът ви със специалистите по подбор – в чат, под формата на аудио разговор или чрез видео връзка;

► Да изберете мястото, от което да посетите форума – не е нужно да пътувате, за да стигнете до щандовете на изложителите. Може да разговаряте с тях от мястото, на което сте в деня на интервюто;

► Да извършвате няколко дейности едновременно – да изчаквате пред виртуалните щандове на изложителите и в същото време да водите разговор със специалисти по подбор или да слушате полезни лекции и да задавате въпроси в специален дискусионен панел. Ще можете и да водите успоредно два или повече чата с представители на различни компании.

Ново в програмата на Форума тази година е и презентацията „Перфектният кандидат в новата реалност“ на Мила Вълкова, старши мениджър „Подбор и работодателска марка“ в Kaufland България, която ще можете да достъпите безплатно.

JobTiger е не само най-старият организатор на кариерни форуми у нас, но и пионер в провеждането на виртуални кариерни събития в България. За 20 години „Национални дни на кариерата“ са дали възможност на над 47,000 младежи и студенти да започнат кариера във водеща компания. Миналата година форумът се проведе по безпрецедентен начин – в изцяло онлайн формат – само десетина дни след обявяването на първия локдаун у нас. Макар и организирани по спешност в извънредна ситуация, „Национални дни на кариерата 2020“ срещна виртуално представителите на 110 компании от цялата стана с 5217 кандидата в рамките само на три дни. Успешното провеждане на форума и бързата и адекватна реакция на организаторите бяха отличени с няколко престижни награди: Наградата за HR консултантски проект/инструмент на годината на Годишните награди на Българската асоциация за управление на хора; първо място в категория „Иновации в криза“ на Годишните награди на b2b Мedia и трето място в категория „Кризисни комуникации“ от наградите “PR Приз” на БДВО.

 

Срещи на живо все пак предстоят!

За да има наистина пълноценен контакт и ползотворни срещи между търсещите и предлагащите работа, „Национални дни на кариерата 2021“ няма да е само във виртуален формат. Събитията на живо в различни градове на страната са предвидени за месец май. 

Повече подробности за програмата на форума, можете да откриете на national.careerdays.bg

Партньори на форума са Столичната община (СО), направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на СО – Иновативна София, Агенцията по заетостта, Община Варна,  Община Велико Търново, Община Габрово, Община Свищов, Техническият университет – Габрово,  Стопанската академия “Димитър А. Ценов”, Русенскяти университет “Ангел Кънчев”, Великотърновският университет “Св. св. Кирил и Методий”, Националната комисия за борба с трафика на хора, Областна администрация – Габрово и Областна администрация – Пловдив, Тракия Икономическа Зона. 

С медийното партньорство на BTV радио, Радио NJOY, JobTiger.tv, HRIndustry.bg, Аз мога тук и сега, Лидер.бг, Мениджър, ISIC –  Студентски и младежки идентификационни карти, Журнал за жената, 9academy, b2b Media, SKYlines, Кариери, Международна награда на херцога на Единбург – България, IT STEP Academy, Успелите, buljobs, SofiaJobs и my CV.

 

За повече информация, моля свържете се с:

Катрин Хрусанова katrin@jobtiger.bg +359 88 408 6003 

Величка Такева velichka@jobtiger.bg +359 882 364 456