Media Tech on Stage: Представяне на проекти и работа в мрежа

26 Януари, 2022

Организирано като част от менторската програма MediaMotor Europe, третото издание на #MediatechOnStage включва 20 стартиращи фирми, които са част от третия цикъл на поддръжка на програмата. Събитието ще се излъчва онлайн, на 10-ти февруари 2022г. от 15:00ч.

#MediatechOnStage има за цел да привлече присъствието на по-голяма и по-широка аудитория, като подготвя сесия с разнообразно съдържание и широк кръг от гост-лектори, които ще откриете тук. Като част от събитието, технологичните стартъпи на програмата MediaMotor Europe, които са „завършили“, ще представят своите резултати по проектите.

Това ще бъде третото и последно издание на #MediatechOnStage. Линк за регистрация към събитието ще откриете тук.

По време на двучасовото събитие ще бъдат обсъдени технологичните решения за най-изявените медийни предизвикателства днес като дезинформация и фалшиви новини, достъпност и инклузивност, взаимодействие човек-машина, защита на личните данни и преход към управляван от данни пазар на медии 4.0.

MediaMotorEurope е сътрудничество между VRT, MediaCity Bergen, F6S, FastTrack Growth, Thermi Business Incubator, Sofia Knowledge City Cluster и Athens Technology Center. Проектът е получил финансиране от програма Хоризонт 2020 и е в рамките на инициативата Startup Europe.