Иновативна София партнира на първите Виртуални дни на кариерата в икономическите сектори

27 Ноември, 2020

JobTiger, съвместно с УНСС, организира първите Виртуални дни на кариерата в икономическите сектори, вече и с възможност за видеовръзка
34 фирми ще търсят нови служители на 1 декември

 

На 1 декември от 11 до 17 часа 100% безопасно и достъпно от всяка точка на света ще се проведат Виртуални дни на кариерата в икономическите сектори (УНСС). Иновативният форум е последното събитие от календара за 2020 година на организатора на кариерни изложения у нас – JobTiger и се осъществява със съдействието на Междууниверситетския център за развитие на кариерата на УНСС и под патронажа на ректора на университета проф. Д-р Димитър Димитров.

Радваме се да бъдем институционален партньор на събитието, а заместник-кметът по дигитализация, иновации и инвестиции г-н Генчо Керезов се включва и с приветствени думи към участниците в събитието. Обръщението вижте тук

 

Как ще протече събитието

В 11-годишната история на събитието за първи път то ще протече изцяло онлайн – на платформата Brazen Technologies, считана за лидер в света за провеждане на кариерни форуми. Шанс да открият своята нова работа или стаж на 1 декември ще имат всички със знания и интереси в областите икономика, финанси, маркетинг, човешки ресурси и обслужване на клиенти. Над 30 топ компании вече са потвърдили участието си и ще очакват да срещнат на форума специалистите и студентите, които ще наемат за екипите си.

Живи интервюта ще могат да се провеждат не само като чат, но и в аудио и видео формати. Организаторите очакват усещането за жив контакт да доведе до по-ползотворни срещи и за двете страни на пазара на труда.

За да се включите във форума са ви нужни само предварителна регистрация и устройство с добра интернет връзка. 

Участието за търсещи работа е безплатно и не се изисква предварително уговаряне на срещи със специалистите по подбор. Възможност за създаване на профил и качване на CV има още при регистрацията за форума. След вход в платформата кандидатите могат да разгледат списъка с изложителите.

Заедно с нас партньори на събитието са Министерството на икономиката, Агенцията по заетостта, JobTiger.tv, HRInudstry.bg, Аз мога – тук и сега, b2b Media, uchi.bg, teenportal.bg, teenews.bg, сп. Журнал за жената, сп. Мениджър, Международната награда на херцога на Единбург, 9Academy, Able Mentor, Buljobs, ISIC, Кариера за теб, Skylines.

За повече подробности за Виртуалните дни на кариерата в икономическите сектори (УНСС) – моля, вижте страницата на събитието: ecomony.careerdays.bg или се свържете с екипа на JobTiger на events@jobtiger.bg, 088 408 6003 и 0882 364 456.