Петото издание на събитието за цифрова мрежа Индия-ЕС ще се проведе на 27 и 28 януари 2022г.

22 Ноември, 2021

Петото издание на събитието за цифрова мрежа Индия-ЕС е пренасочено да се проведе на 27 и 28 януари 2022 г.

Последиците от COVID-19 пандемията оказаха огромно влияние върху икономиките и бизнеса по целия свят, но също така и предизвикаха фирмите да възприемат иновациите в технологиите с цел да са в състояние да влязат успешно в ерата на безконтактните доставки и операции. Дигиталната трансформация променя начина, по който функционира една организация. Системите, процесите, работният процес и културата се адаптират. Тази трансформация засяга всяко ниво на организация и обединява данни в различни области, за да работят заедно по-ефективно. Дигитално напреднали технологии като Индустрия 4.0, усъвършенствано производство, изкуствен интелект, разширена и виртуална реалност, големи данни, блокчейн, облачни технологии, свързаност, интернет на нещата, мобилност, роботика и киберсигурност се очаква да променят значително бизнеса и социалната заобикаляща ни среда.

Global Business Inroads (GBI) и Enterprise Europe Network в Индия, си сътрудничат с Министерство на информационните и комуникационни технологии на Индия (MeitY), Националната асоциация на софтуерните и сервизните компании (NASSCOM), за да подкрепи европейските компании да позволяват техните бизнес услуги да продължават да се развива дигитално.

Това събитие има за цел да създаде виртуална мрежа, която ще е без регистрационни такси, за насърчаване на цифровото сътрудничество между Индия и Европа. Съвместно подпомагане на европейските компании спомага при взаимодействието с експерти от водещи индийски ИТ компании и организиране на B2B срещи. В предишното издание на сесията за дигитална мрежа над 165 B2B срещи са били проведени между 40 компании от ЕС и 82 компании от Индия. Тези B2B срещи водят до 5 споразумения за партньорство и техническо сътрудничество, а много други са в процес на подготовка.

Какво да очаквате:

→ Всяка компания от ЕС ще има срещи с най-малко 4 индийски компании, отговарящи им по съвместимост;
→ Всяка компания може да сподели своите изисквания във формуляра тук.Това ще помогне на организаторите да подберат най-правилните кандидати за срещи;
→ Профилите на индийските компании и техния опит ще бъдат споделени преди събитието, за да могат да бъдат финализирани срещите;
→ Крайният срок за регистрация е 23 ноември 2021г.

Кой може да участва – от Европа:

Големи мултинационални организации, МСП, индийското подразделение на европейските организации, малки компании/стартъп компании от автомобилостроене/мобилност, енергетика, мореплаване, вода, храни/селскостопански, аерокосмически, индустриални, BFSI, фармация, CPG, търговия на дребно, здравеопазване, производство, логистика и други свързани сектори.

Кой ще участва – от Индия:

Индийските компании с опит в дигиталните сектори като: киберсигурност, телекомуникации, 5G, блокчейн, електронна търговия, FinTech, AR/VR, SAAS, цифрови близнаци, Индустрия 4.0, разработка на софтуер, управление на големи данни, облачни изчисления, автоматизация, ИТ персонал и т.н. Можете да намерите списъка с участващи индийски компании на следния линк.

За събитието можете да се регистрирате тук.