Иновативна София ще участва в Startup Europe Week 2021

12 Октомври, 2021

Тазгодишното издание на Startup Europe Week 2021 – София, ще се проведе на 14ти октомври от 16:30ч. до 22:00ч. и ще бъде в хибридна форма: на място във „Фабрика 126“ и онлайн в официалната фейсбук страница на Startup Europe Week Sofia.

Startup Europe Week – София е част от международния формат Startup Europe Week и е най-голямото регионално събитие в областта на предприемачеството и обществото в света, чиято цел е да помогне на предприемачите да се развиват и процъфтяват, независимо къде се намират или откъде идват. SEW постига това чрез поредица от локално насочени събития, които имат за цел да свържат местната екосистема и да покажат на предприемачите каква подкрепа е налична в техния регион.

Екипът на направление „Дигитализация, иновации и икономическо развитие“ на Столична община ще вземе участие в рамките на панела „Регионални програми за подкрепа на предприемачите“, който ще се състои от 18:30ч. до 20:00ч. Цялостната програма на събитието ще откриете тук.

Какво да очаквате от Startup Europe Week – София?

Информационни сесии за конкретни действащи на местно ниво проекти, разработени от регионалните организации в подкрепа на предприемачите.

Фондове, инициативи и съществуващи програми, на местно или европейско равнище, от които можете да се възползвате сега.

Съвети и насоки от успешни стартъпи в различни области.

Networking възможности с други предприемачи, инвеститори и ключови партньори.

София е част от Startup Europe Week, още от създаването на инициативата през 2016г. Събитието поражда изключителен интерес и привлича повече от 300 посетители всяка година. За да бъдете част от тазгодишното събитие, можете да се регистрирате тук.