Иновативна София – партньор на „Дни на кариерата 2021“, организирано от JobTiger

6 Октомври, 2021

Тринадесетото издание на най-големия специализиран секторен кариерен форум IT Дни на кариерата, организирано от JobTiger, ще се проведе в три града на живо и онлайн за цялата страна. За поредна година Иновативна София е институционален партньор на събитието, а екипът ни ще има възможността да участва в откриването на събитието, което стартира в град София на 7ми октомври.

Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг 2021 има фокус да привлече тези, които искат да се развиват професионално в областта на информационните технологии и телекомуникациите и тези, които желаят по-добра реализация на знанията и уменията си.

Събитието ще се проведе в София (07.10), Варна (14.10), Габрово (21.10), както и виртуално в платформата на Brazen Technologies на 20ти октомври. Водещи компании от най-стабилните сектори ще предложат кариерни възможности, а списък на фирмите участници ще намерите тук.

Събитието е напълно безплатно за всички желаещи да присъстват на живо или онлайн, но поради спазване на всички разписани мерки за сигурност, местата на живо са ограничени. Запазете своето място тук.

Пандемията ускори съществуващите тенденции, технологичният сектор през 2020г. в САЩ има скок от 47.5% и бележи сходен растеж и в Европа за същата година. Три от най-стабилните сектори са информационните технологии, телекомуникациите и аутсорсинга, а търсенето на специалисти в тези отрасли бележи нов скок от мах 2021г.

JobTiger е най-големият доставчик на HR услуги за работодатели и търсещи работа в България. Компанията организира най-големите кариерни форуми „Национални дни на кариерата“ и „Дни на кариерата: ИТ, Комуникации и Аутсорсинг“.