Предстоящи събития в София

 

DIGITALK

15-16 октомври, хибридно събитие

DIGITALK е в Топ 10 на най-значимите технологични събития в Европа и задължителен форум за мениджъри, предприемачи, инвеститори, любопитни умове и бизнес иноватори в региона на Централна и Източна Европа и извън него.

Отново DigitalK ще бъде домакин на състезанието си за стартъпи. Най-добрите стартиращи компании ще представят разработките си пред водещи европейски фондове за рисков капитал и журналисти. Изпрани компании ще представят проектите си на главната сцена на конференцията и ще се състезават за парична награда от 10 000 евро и специална награда от Angel Club.

 

Robotics Strategy Forum 2020 

22 октомври, хибриден формат

Robotics Strategy Forum 2020 е хибридно събитие с онлайн дискусии с водещи експерти в бранша и изложбена зона на живо за иновации в роботиката и автоматизацията.

Какво да очаквате от форума?

  • Роботиката в Централна и Източна Европа
  • Въздействието на пандемията върху автоматизацията
  • Цифровизация по време на социална изолация
  • Вдъхновяващото следващото поколение инженери
  • Представяне на индустриални роботи и иновации, способни да помогнат на компаниите в следващата индустриална революция

Повече за събитието и линк за безплатна регистрация ще намерите тук. 

 

EUROPEAN ANGEL INVESTMENT SUMMIT

28-29 октомври, онлайн

Присъединете се към EBAN и стотици инвеститори, избрани стартъпи, създатели на политики и корпорации на European Angel Investment Summit, който ще се проведе онлайн на 28-29 октомври! European Angel Investment Summit ще постави бизнес ангелите в центъра на вниманието и ще акцентира върху начините, по които те внасят динамика в икономиката чрез финансиране на иновациите и поемане на рискове. Партньори на EBAN за събитието са  European Investment Project Portal, European Commission DG GROW, и DG ECFIN, както и Enterprise Europe Network.

 

SLAVCONF. PATHWAYS

30 октомври  – 1 ноември, онлайн

SlavConf. е международната конференция за кариерно и творческо развитие в сферата на културата, образованието и изкуствата, която ще се проведе за поредна година с амбицията да помогне на хората с интереси в креативната индустрия.

Тази година събитието ще се проведе от 30 октомври до 1 ноември в онлайн формат. Очаквайте лекции и панели на разнообразни теми, свързани с бизнес, изкуства и технологии. 

Регистрация (безплатно).