Предстоящи събития в София

 

BALREC 2020

11 ноември, хибридно събитие

BalREc е една от най-значимите и влиятелни конферентни платформи за недвижими имоти в България и региона за актуалните тенденции в индустрията. Водещи инвеститори, финансови институции, консултанти, проект мениджъри, адвокатски компании и други експерти, ангажирани с най-мащабните проекти и сделки в сектора, участват във фокусирани панели и сесии с акцент върху състоянието и инвестиционната среда в ключовите пазарни сегменти: офис, ритейл, жилища, индустриален и логистика, хотели, както и растящите алтернативни класове активи.

BalREc 2020 ще се проведе на 11-ти ноември в Hyatt Regency Sofia, като са взети предвид всички противоепидемични мерки. Предвидено е и излъчване онлайн.

 

 

CYBERSECURITY AND DATA PROTECTION FORUM

17 ноември, онлайн

Киберсигурността ще бъде една от най-важните индустрии през следващото хилядолетие – рискът от неуспех в областта варира от загуба на доверие и бизнес до прояви на тероризъм или национален шпионаж.

В този контекст Форумът за киберсигурност и защита на данните ще обедини бизнес ръководители, юристи и специалисти по киберсигурност, за да обсъди най-новите тенденции и заплахи.

Основни теми:

– Нови модели на киберсигурност – подготовка за бъдещето

– Обединяване на киберсигурността с бизнес стратегията и правните аспекти

– Индустрии с висок риск и управление на риска по веригата на доставки

– Правни регламенти и тяхното въздействие върху бизнеса – GDPR, CCPA, ePrivacy и др.

– Практически стъпки за подготовка за нововъзникващите тенденции и технологии – ML, AI, IoT, 5G

– Защита на облачните услуги и ключовата инфраструктура

– Въздействието на blockchain върху сигурността и поверителността

– Стратегията на България за киберсигурност

Повече информация можете да намерите на официалната страница на събитието.

 

СAREER SHOW 2020

24 ноември, хибридно събитие

Career Show 2020 ще се проведе в два поредни дни на 24 и 25 ноември, в хибриден формат, за да могат да се включат всички желаещи, без значение в коя точка на България и света се намират.

В първия ден на форума зала Арена Армеец ще събере 200 работодатели и 4 отворени сцени за лекции и уъркшопи, разположени на над 4 дка при всички мерки за безопасност.

Изцяло в онлайн формат, над 2000 участници от цяла България и Европа ще имат възможност за “matchmaking” във втория ден на събитието. На участниците ще бъдат предоставени опции за подробно филтриране по критерии и ще има възможност и за предварително уговорени лични видео интервюта.

Регистрацията за кандидати и посетители е напълно безплатна, но задължителна тук.

Регистрацията за фирми също е отворена.

 

ЕВРОПЕЙСКА НОЩ НА УЧЕНИТЕ 2020

27 ноември

Инициативата „Европейска нощ на учените“ 2020 – FRESHER е иновативен проект, финансиран от Европейската комисия по програма „Мария Склодовска-Кюри“ на програма „Хоризонт 2020“, който се провежда за пета поредна година в над 300 града в Европа и по света.

Тази година в българската инициатива участват 20 основни и 35 асоциирани партньори от цялата страна със специална програма в повече от 25 населени места, която ще продължи няколко месеца. Програмата обхваща дейности в училища, конкурси, срещи с учени в изследователски институти и университети, както и събития на публични градски места.

Повече информация за събитието можете да намерите тук.