Партнираме на SlavConf. за европейския им форум за кариерно и творческо развитие

 

Радваме се да бъдем сред партньорите на международната конференция за кариерно и творческо развитие в сферата на културата, образованието и изкуствата SlavConf. Pathways 2020. Конференцията ще се проведе за поредна година с амбицията да помогне на хората с интереси в креативната индустрия.

SlavConf. се провежда по традиция в Аулата на Софийски университет и цели да подобри връзката между университета и бизнеса в множество специализирани направления. Тази година събитието ще се проведе от 30 октомври до 1 ноември в онлайн формат.

Събитието е безплатно, изисква се единствено предварителна регистрация.

  • SlavConf. е първата бизнес конференция в Европа в сферата на културата, хуманитарните науки и изкуствата.
  • Конференцията има отличия и номинации и се приема добре от университетската общност.
  • Работи с уважавани институции и организации.

В програмата на събитието ще се включат представители от водещи компании и организации и специалисти от различни сфери. Ще бъдат представени проекти и работни позиции, ще се дискутират новите професии и кариерните възможности, както и иновациите и технологиите в хуманитарните науки, културата, изкуствата и образованието. 

Очаквайте лекции и панели на разнообразни теми, свързани с бизнес, изкуства и технологии. 

Събитието се провежда за четвърта поредна година и се радва на добри отзиви и поддържа партньорства с университети, организации и компании от цял свят.

Безплатната регистрация тук

LinkedIn event.

Facebook event.