Дигитална платформа за колаборация: Indian-European B2B Networking

8 Септември, 2021

За четвърта поредна година Global Business Inroads (GBI) си партнира с Индийското министерство по информационни и комуникационни технологии (MeitY) и NASSCOM, за да изградят тазгодишната Индийско-европейска мрежова платформа за колаборация. Целта на събитието е да насърчи партньорствата между технологични, инженерни и научноизследователски компании от Европейския съюз и такива локализирани в Индия.

Събитието ще се проведе в онлайн пространството, на 28ми и 29ти септември, като е изцяло безплатно за всички желаещи да се включат компании. В предишното издание над 30 европейски и 60 индийски организации са взели участие, организирайки над 120 B2B (business to business) срещи.

В платформата за колаборация ще се включат индийски компании с опит в дигиталните сектори като киберсигурност, телекомуникации, блокчейн, електронна търговия, финтех, управление на големи данни, автоматизация и много други в областта. За да разберете кои са индийските компании в тазгодишното издание, с които може да имате възможността да си партнирате, натиснете тук.

За да участвате в събитието вие трябва да сте организация, която се развива в сферата на автомобилостроенето, мобилността, енергетиката, космическата мобилност, агрикултурата, фармацията, логистиката, здравеопазването, търговията на дребно или в друг обвързан сектор.

Крайният срок за записване за участие е 15ти септември. Линк към регистрационната форма ще откриете тук.